Signaal doorgeven?

Plaats zelf persbericht


iKenteken app nu ook beschikbaar voor iPad

Geplaatst op 09 mei 2012
2007x bekeken

VWE heeft een nieuwe versie gelanceerd van de populaire iKenteken app. Naast de uitbreiding van beschikbare voertuiginformatie is deze app nu ook beschikbaar gemaakt voor de iPad.


Vorig jaar juni lanceerde VWE, met de eerste versie van iKenteken, voertuiginformatie via iPhone apps. De app is sindsdien meer dan 140.000 keer uit de App Store gedownload en is er meer dan 1.600.000 keer een kenteken opgevraagd. iKenteken stond de afgelopen tijd ook al een aantal keer in de top10 van meest gedownloade app.

“Als autoriteit op het gebied van voertuiginformatie zien we het gebruik van voertuiginformatie door onze klanten veranderen. Steeds meer informatie moet beschikbaar zijn via smartphones en tablets. Op basis van gebruikerservaringen hebben we in samenwerking met Autotelex diverse verbeteringen kunnen toevoegen in deze vernieuwde versie.”, aldus Alex Schoonkind, business consultant voertuiginformatie.

In versie 2.0 van iKenteken zitten onder meer de volgende toevoegingen: vermogen in pk en kw, consumentenprijs en rest-BPM. Ook het systeem voor markeren van favoriete kentekens is veranderd en gemakkelijker in gebruik.

“Momenteel wordt er hard gewerkt aan een versie voor Android, zodat we het merendeel van de smartphone gebruikers kunnen voorzien van onze voertuiginformatie.” zegt Alex Schoonkind.


Voor meer informatie: http://itunes.apple.com/nl/app/ikenteken/id451526873?mt=8
Reacties

Dit bericht heeft nog geen reactiesNieuws per rubriek