Signaal doorgeven?

Plaats zelf persbericht


Shortlease4u groeit explosief

Geplaatst op 02 februari 2012
2973x bekeken

Na overname van Shortlease4u door Han Timan en Jacob Bartelds heeft dit Shortlease4u een flinke groei doorgemaakt. Wegens ruimtegebrek is op de Wolkammersstraat in Sneek een nieuw pand in gebruik genomen. De doelgroep; autorijders komen dagelijks langs het pand, dichterbij de doelgroep kan je niet zitten.Samenwerking met partner voor website

“Met de overname van Shortlease4u wilden we ook iets meer met de website doen. Na gesprekken met verschillende partijen bleek dat internet marketing bureau Jambo Media het beste bij ons paste ” aldus Han Timan. De website van Shortlease4u werd uiteindelijk volledig opnieuw gebouwd. Een moderne website waarop de klant zich thuis voelt; dat was de basisgedachte van de website.

Informatie en communicatie

Het bieden van veel informatie over de auto’s is belangrijk. Het energielabel, de bijtelling en het tarief worden bij elke auto duidelijk getoond. Ook mooie foto’s, een rij impressie video en de standaarduitrusting van elke auto is aanwezig. Als iemand nog meer informatie wil dan is dat ook altijd mogelijk via de chat, telefoon of email.

Klaar voor de toekomst

Voor Han en Jacob is het een intensieve periode geweest met een verhuizing en een nieuwe website. Jacob zegt: “Deze projecten slokken veel tijd op maar we zijn erg trots op het resultaat. Met dit prachtige pand en de nieuwe website zijn we echt klaar voor de toekomst”. De ondernemers vinden dat ze nu eindelijk een pand en website hebben die bij hun prachtige product past. “Nu klopt het plaatje voor ons helemaal”.


Voor meer informatie: www.shortlease4u.nl
Reacties

Dit bericht heeft nog geen reactiesNieuws per rubriek