Signaal doorgeven?

Plaats zelf persbericht


AD Autobedrijf gaat voor Inkoper

Geplaatst op 10 oktober 2011
3606x bekeken

AD Autobedrijf is onlangs een samenwerking aangegaan met INKOPER. Doel is om door middel van de collectieve inkoopcondities van INKOPER bij de AD Autobedrijven het rendement te verbeteren.


Hans Zonneveld, Operationeel Formulemanager bij AD Benelux: “Wij zijn er van overtuigd met INKOPER een waardevolle dienst aan het AD Autobedrijf te kunnen bieden. Het is in deze tijd niet verantwoord om urenlang energieaanbieders te vergelijken op internet, terwijl er klanten bij de receptie staan te wachten. INKOPER houdt zich dagelijks bezig met het vergelijken van leveranciers van verschillende producten en diensten en is daarom de ideale partij om dit uitzoekwerk voor ons te doen.” Rogier Roet van INKOPER: “Wij gaan actief op zoek naar de goedkoopste aanbieders in energie, kantoorbenodigdheden en vaste en mobiele telefonie. Zo kunnen de AD Autobedrijven zich blijven richten op waar zij goed in zijn, namelijk het onderhoud en verkoop van auto´s.”

AD Autobedrijf is continu op zoek naar nieuwe oplossingen die een bijdrage leveren aan het rendement van haar leden. De besparing die INKOPER voor het gemiddelde autobedrijf realiseert bedraagt maar liefst 15%, dat kan dus oplopen tot duizenden euro´s per jaar. Dankzij deze inkooporganisatie kunnen AD Autobedrijven gebruik maken van inkoopcondities die voorheen alleen voor grotere concerns golden, zonder hun zelfstandigheid, creativiteit en flexibiliteit te verliezen.

Onder de honderd huidige leden van INKOPER bevinden zich diverse merkdealerschappen, Vakgarages en alle vestigingen van Renault Trucks Nederland. Daarnaast heeft INKOPER haar eerste stappen buiten automotive gezet door glasleverancier Viskon en transportbedrijf Logistiekcentrum Stad Alkmaar aan haar ledenbestand toe te voegen.

Zowel autobedrijven als hun toeleveranciers kunnen voor meer informatie terecht op de website van inkoper: www.in-koper.nl. Hier vinden zij naast de verschillende productgroepen waarin INKOPER actief is, informatie over de aanvullende diensten en de werkwijze van INKOPER. Ook is het mogelijk om direct contact op te nemen met INKOPER door te mailen met info@in-koper.nl of te bellen met Rogier Roet op (06) 215 136 66.


Voor meer informatie: www.in-koper.nl
Reacties

Dit bericht heeft nog geen reactiesNieuws per rubriek